Brigitte van Gestel, geboren op 5 juni, ruim 20 jaar mede-eigenaresse en partner van Frank. Verder auteur van het boek ’’Vanuit de stoel van de Tattooist Tilburg’’.

Ik zie mezelf als het aanspreekpunt van de shop, degene waar u mee te maken krijgt als u in de shop een afspraak komt maken. Maar ook als u ons belt, mailt of via de website, Facebook of Instagram contact zoekt, krijgt u met mij te maken.

Zoals gezegd doe ik dit werk al ruim 20 jaar en met veel plezier. Het mooiste van mijn werk vind ik de omgang met mensen. Een tatoeage is immers niet zomaar iets. Behalve dat het plaatsen best pijnlijk is, is het ook voor altijd. De meeste mensen die een tatoeage willen laten zetten, hebben er dan ook eerst goed over nagedacht en in vrijwel alle gevallen heeft de tatoeage een betekenis. Deze verhalen achter de tatoeage variëren van heel vrolijk, denk aan tatoeages ter ere van geboortes, bruiloften, vriendschappen en familieleden, naar erg droevig.

Veel van de verhalen waren zo bijzonder, dat ik al vroeg begonnen ben ze te noteren, uiteraard met toestemming van de betreffende personen. Toen ik er voldoende had heb ik een uitgever gezocht die mijn boek uit wilde geven. En zo geschiedde… Ook nu nog verzamel ik mooie verhalen, als ik er weer voldoende heb ga ik weer een boek uitgeven. Misschien iets voor u? Meer info? Check hier Wat ook uniek is bij ons in de shop is dat wij, indien gewenst, tatoeëren met inkt met daarin wat as van een overleden persoon. Uiteraard gebeurt dit met toestemming van de GGD.

U kunt ook bij mij in de stoel terecht komen voor het plaatsen van een Swarovski tandjuweel. Dit gebeurt met behulp van UV licht en is 100% schadevrij voor uw gebit (prothese, facing). De kosten hiervan bedragen slechts €10,-. Overigens alleen op afspraak in de middagen.