Piercen

Piercen bij de Tattooist Tilburg

Een piercing kun je overal in Nederland laten zetten, waarom is het interessant om het bij ons te laten doen?

Om te beginnen omdat wij 25 jaar geleden als 3de in Nederland, na Amsterdam (Body Manipulations) en Eindhoven (Body Styles) begonnen met het plaatsen van piercingen, aan ervaring geen gebrek dus!

Verder wordt er bij ons gepierct met de zogenaamde free-hand techniek, waardoor het plaatsen veel minder pijnlijk (tot wel 50%) is.
Ook is het mogelijk je te laten piercen met verdoving, dit in de vorm van een verdovende zalf, EMLA-creme genaamd.
Uiteraard zijn wij in het bezit van een vergunning en werken volgens de richtlijnen van de GGD. Voor ons staat hygiëne en steriel werken op de 1ste plaats.

Toen we 25 jaar geleden begonnen met piercen waren het vooral de navel-en wenkbrauwpiercingen die gezet werden.

Daarna kwamen de tong-en lippiercing aan de beurt, deze laatste in verschillende varianten, op de afbeelding enkele voorbeelden hiervan.

piercing

Gevolgd door de (flesh) tunnel waarbij de gepiercete oren stapsgewijs opgerekt worden.

piercing2
Momenteel zijn het de oorpiercingen die erg populair zijn. Het leuke hiervan is dat er vele mogelijkheden zijn zoals u op de afbeelding kunt zien.

piercing3

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen zoals chirurgisch staal en titanium.

Piercingen worden met een standaard (goud-of zilverkleurig)sieraad geplaatst, dat overigens wel kan variëren in kleur en formaat.

Uiteraard kunt u rekenen op professionele begeleiding tijdens het genezingsproces. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat te doen bij welke verschijnselen. Instructies over de nazorg ,kunt u vinden u bij Nazorg- en prijzen vind u bij Prijzen in het home-menu.

Na de genezing heeft u qua sieraden vele mogelijkheden, wij beschikken over een ruim assortiment, zie hier

Mocht u besluiten via ons een sieraad te bestellen gaan wij als volgt te werk:

We bekijken welke maat sieraad u nodig heeft waarna we het voor u bestellen.
Binnen een week is het sieraad dan in Tilburg en kunnen we een afspraak maken om het voor u op een hygiënische manier te vervangen.

Wij werken uitsluitend op afspraak, u kunt hiervoor onder openingstijd bellen met 013-5420251. U kunt ons ook een bericht sturen of benaderen via Social Media, kijk hiervoor bij Contact in het home-menu.