Frank van Gestel, geboren 3 mei, eigenaar en oprichter van de Tattooist, gevestigd te Tilburg vanaf 1984 (Nieuwstraat) en vanaf 1989 op de Broekhovenseweg 235. Destijds de eerste officiële tattoo shop in Tilburg.

“Ik ben van jongs af aan geïnteresseerd in alles wat met tatoeëren te maken heeft. Bij ons in de familie waren tatoeages een algemeen bekend en geaccepteerd verschijnsel. Dat was voor die tijd zeer ongebruikelijk. Zo was mijn grootvader (1893-1979), een blauwe Huzaar, al behoorlijk getatoeëerd op o.a. beide handen, borst en been. Ook mijn vader had behoorlijk wat tatoeages uit zijn tijd bij de marine en toen ik 15 jaar was ben ik naar Rotterdam gegaan om daar mijn eerste tatoeage te laten zetten.”

“Op mijn 20ste kwam ik in een Amerikaans motorblad een advertentie tegen waarin een tatoeage starterskit werd aangeboden. Dat was uniek, internet bestond toen nog niet en het was bijna onmogelijk om aan tatoeëerspullen te komen. Twee weken later had ik het pakket binnen en begon ik enthousiast te oefenen op vrienden. Rond deze tijd kwam ik in contact met de alom bekende Henk Schiffmacher (Hanky Panky) en wekelijks reed ik op mijn Harley Davidson naar Amsterdam om daar de fijne kneepjes van het vak te leren. Ook ging ik in die tijd bijna dagelijks naar Eindhoven, naar Tattoo’80 van Toon en Frans en ook hier kwam ik veel te weten over de techniek, materialen en de kunst van het tatoeëren zelf.”

“Ik ben een allround tatoeëerder, ik ben dus niet gebonden aan een bepaalde stijl. Verder kom je voor het zetten van een (surface of intiem) piercing of micro dermal ook bij mij in de stoel terecht. Zenuwachtig? Hoeft niet hoor, ik zal voorzichtig zijn.” 😉

Bekijk Frank zijn portfolio hier