Bart Gijsbers, geboren 10-05-’76, zelfstandig ondernemer en al bijna 10 jaar werkzaam als allroud tatoeëerder bij de Tattooist Tilburg.

“Op mijn zestiende begon het allemaal voor mij, een maat van mij liet zijn eerste tatoeage zetten en vroeg of ik mee wilde en ik was meteen verkocht. Eenmaal thuis heb ik mijn ouders gezegd dat ik dat ook wilde en de afspraak werd voor diezelfde week gemaakt, bij Frank op de Broekhovenseweg. Tijdens het zetten heb ik Frank toen al gevraagd hoe je tatoeëerder kunt worden. Vanaf dat moment ben ik gaan tekenen en daar nooit meer mee gestopt. Al snel ontwierp ik tatoeages voor vrienden en familie, dit ging me zeer goed af.”

“Van 1997 tot 2004 was ik in dienst bij de Koningklijke Luchtmacht, het ontwerpen ging gewoon door en in 2000 heb ik de stap genomen en alle benodigtheden om te tatoeëren aangeschaft. Vanaf dat moment ben ik thuis op vrienden gaan oefenen en een stage adres gaan zoeken door middel van het rondsturen van mijn CV met foto’s en tekeningen. Gelukkig vond ik al snel een plaats, en wel bij Jimmy in Den Bosch. Hier heb ik in 2,5 jaar de fijne kneepjes van het vak, alsook piercen en stretchen, geleerd.”

“Momenteel ben ik al bijna 10 jaar werkzaam bij Frank in Tilburg, de plaats waar het ooit begonnen is. Ik zet vooral de grote stukken, dus tatoeages van 3 uur of langer en werk veelal free-hand. Zodra er een nieuwe stijl opduikt, wat regelmatig het geval is, ga ik er meteen mee aan de slag. Hierdoor ben ik in bijna alle stijlen thuis. Denk aan Japans, Keltisch, Maori, Chicano, Old en New School, Tribals, Polynesisch en cover ups, maar ook combinaties van deze stijlen. Hierdoor heb ik een zeer gevarieerde en uitgebreide klantenkring, maar ondanks dat probeer ik mijn wachttijd te beperken tot maximaal 2 maanden.”

“Dus, loop jij al een tijd met een idee voor het plaatsen van een sleeve of een ander mooi stuk, kom dan een keer vrijblijvend binnen lopen, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Zeker weten dat we er samen uit komen!”

Bekijk Bart zijn portfolio hier